tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post2008047287005951794..comments2023-09-09T16:31:20.412+03:00Comments on acemi aşçı: Sangriaacemi aşçıhttp://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-83581690247380274762007-07-27T11:07:00.000+03:002007-07-27T11:07:00.000+03:00Mor koyun merhaba,Yorumlaarının sıkı takipçisi ols...Mor koyun merhaba,<BR/>Yorumlaarının sıkı takipçisi olsam da, sayfana yeterince sık uğramadığımı fark ettim ben de. Oysa frekanslar benzer yayınlar yapıyor sanırım:) daha sık görüşelim..<BR/><BR/>Bizim buralarda bu aralar cehennem sıcakları, yanısıra su kesintileri ve elbette seçim sonuçları birleşince, "sangria bizi kesmez, meyvelerini de yiyelim, çok çok yiyelim!" durumundayız:)<BR/>Sevgileripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-16281656200794598422007-07-26T21:30:00.000+03:002007-07-26T21:30:00.000+03:00Ismini, yorumlarini, hep gorup ugramayi unuttugum ...Ismini, yorumlarini, hep gorup ugramayi unuttugum bloglardan birine daha donmus bulunuyorum:) Ilk yorum Sangria'ya kismetmis:)Bir not da benden, icindeki meyveler alkolu en cabuk ve cok tutan kisim oldugundan, aman bu meyveler ne guzelmis boyle tatli tatli diyerek doz asilmamali. Caktirmadan ve saglam carpiyor:))MorKoyunhttps://www.blogger.com/profile/03522775077897034577noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-91013284463645272682007-07-25T21:10:00.000+03:002007-07-25T21:10:00.000+03:00Nükhet ciğim, gerçekten hiç satılmıyor değil mi? B...Nükhet ciğim, gerçekten hiç satılmıyor değil mi? <BR/>Bizim de son içişlerimiz galiba, yakında bizim buralarda da pek bulamayacağız gibime geliyor:))<BR/>sevgiler<BR/><BR/>Sndr ciğim, <BR/>haydee hoppaaa!!!ve de lay lay lom:)<BR/>Bu gün Meksika yemek tarifleri olan bir kitap aldım. Bil bakalım ne tarifi çıktı içinden. <BR/>Margaritaaa!!<BR/>Azz sonra! Bu kanalda...<BR/>Optüm seni:)<BR/><BR/>Aslı cığım, kapımız her zaman açık bekleriz:) Bu aralar tarifler, artık sıcaktan mı deseek, yoksa bilmem neden desek, biraz sulu ve puslu:)<BR/>Brandy yerine Bacardi olur mu, sanırım olur. Ben siyah rom kullanmıştım, beyazı da olur nasıl olsa:)<BR/>Sevgiler<BR/><BR/>Gorki, buzlu çay da iyi fikir, ama sangria için tatili beklemeye ne gerek var ki?<BR/>Sevgileripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-34158081983615697882007-07-25T17:44:00.000+03:002007-07-25T17:44:00.000+03:00İpekçimyine harika içecekler yaratmışın, eline sağ...İpekçim<BR/>yine harika içecekler yaratmışın, eline sağlık. benim bu günlerde canım bol limonlu soğuk çay istiyor. sabahki demlediğim çayı süzerek içine limon ekleyerek kendime buzlu limonlu çay yapıyorum. ah tatile gitsek de sangria içsek!<BR/>sevgiler<BR/>gorkigezicinihttps://www.blogger.com/profile/12216918322503286057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-72474798191415102272007-07-25T15:21:00.000+03:002007-07-25T15:21:00.000+03:00Bir de sorum var, Brandy yerine bacardi koysak olm...Bir de sorum var, Brandy yerine bacardi koysak olmaz mı?Aslı Cinhttps://www.blogger.com/profile/17731769105854975835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-52819372554283348912007-07-25T15:19:00.000+03:002007-07-25T15:19:00.000+03:00İpek, bu fotoğraflardan sonra bu blogun gediklisi ...İpek, bu fotoğraflardan sonra bu blogun gediklisi olacağım, anlaşıldı.:)Aslı Cinhttps://www.blogger.com/profile/17731769105854975835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-209312237223303802007-07-25T00:13:00.000+03:002007-07-25T00:13:00.000+03:00Bundan sonra 24 saat damardan Sangria almak şart o...Bundan sonra 24 saat damardan Sangria almak şart oldu... bazı şeyler ancak o zaman katlanılır olur sanki... hatta hatta haydi eller havaya, değil mi İpek'cim? Anladın sen onu ;)))<BR/><BR/>Kocaman öpüyorum,<BR/><BR/>Sevgiler :))))<BR/><BR/>p.s. Hocam bir de Margarita tarifi versen diyorum... hani şöyle benim gibi tuzlu-ekşi severlerin ağzına layık :DSndrfknellahttps://www.blogger.com/profile/00094055406779942342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-45084241088773160062007-07-24T12:01:00.000+03:002007-07-24T12:01:00.000+03:00IpekcimAma olmazsa boyle birbirinden guzel ickiler...Ipekcim<BR/>Ama olmazsa boyle birbirinden guzel ickileri hazirlayip sunuyorsun ickiyi rahatlikla bulamayan bu memlekette Nukhete bunlari deneyemiyor. Simdi sen bana duty free den brandy , sarap falan tasitacaksin anlasilan. Opuyorum ellerine saglik.Nukhethttps://www.blogger.com/profile/09562587918829758347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-47509453076331674452007-07-23T22:52:00.000+03:002007-07-23T22:52:00.000+03:00Defne ciğim, hiç sorma..Bu gün içim boşalmış gibi ...Defne ciğim, hiç sorma..<BR/>Bu gün içim boşalmış gibi hissediyorum. Bir an önce bir araya gelip şöyle güzel şeylerle doldurmak lazım içimizi.. Cuma kulaklarını çınlattık, devamı keyifle gelsin...<BR/>Öpüyorum.<BR/><BR/>Zerrin cik, Ben de buna dudağımı bir deydirdim mi, farkında olmuyorum bardağın dibi nasıl geliyor:)) <BR/>tarifi birebir uygulayıp, yetrerince de bekletirsen özlediğin sonuca ulşacağını tahmin ediyorum.<BR/>Sevgiler<BR/><BR/>Merhaba sevgili Bahar,<BR/>Seninle gerçekten de damak tatlarımız uyuşuyor.. Önceki denemelerimde ben de ClubMed de bayıldığım o tadı yakalayamadım. Ama bu tarif son noktayı koydu, bayıldımm..<BR/>Kraker ve peynir fikri çok güzel. zaten bir arada çok sevdiğim tatlar. aklıma rokforla da denenebileceği geldi.<BR/>sevgileripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-57357747683119617382007-07-23T16:07:00.000+03:002007-07-23T16:07:00.000+03:00inanilmazsiniz sangria harika gorunuyor.Bir kac de...inanilmazsiniz sangria harika gorunuyor.<BR/><BR/>Bir kac denemem olmustu daha cok meksika sangria tarifleriyle, o biraz daha tembel isi galiba.bu haftasonu mutlaka tarifinizi deneyecegim.<BR/><BR/>bir irlanda tatili sirasinda irish sangria deneme sansim olmustu onlar irish whiskey ve bildigimiz sprite ile hazirliyorlarmis, normalde viski icebildigim bir tat degildir ama sprite, sarap ve kirmizi erikle birlikte enteresan bir hale gelmisti. ama alkol orani biraz daha fazlaydi haliyle. tadi normal ispanyol sangriasina gore biraz daha buruk.<BR/><BR/>otlu peynir ve su bildigimiz diyet biskuvileri (altinbasak) sangria ile oldukca guzel gidiyor.<BR/><BR/>tekrar ellerinize saglikAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-8656237862598082032007-07-23T15:18:00.000+03:002007-07-23T15:18:00.000+03:00Canım İpek, Barcelonaya gittiğimde saat 11-oo gibi...Canım İpek, Barcelonaya gittiğimde saat 11-oo gibi içmeye başlıyorduk Sangriayı ve akşama kadar Leyla gibi dolaşıyorduk müzelerde .. :)<BR/><BR/><BR/>Nefis bir tat. Geldikten sonra yapmak için çok uğraştım ama bir türlü oradaki tada erişemedim. <BR/><BR/>Aman erişmeyeyim diyorum bir taraftan yoksa yine sabah başlayacağım burada içmeye :)))<BR/><BR/>Sımmsıcak Kıbrıs'tan sıcacık sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-81482287739365480102007-07-23T13:27:00.000+03:002007-07-23T13:27:00.000+03:00Ben içip de serinleyenlerdenim, pek bir güzeldi. E...Ben içip de serinleyenlerdenim, pek bir güzeldi. Ellerine sağlık İpekciğim. Bugün sıkıntımı hiçbirşey hafifletmiyor, keşke vakit bulabilseydim, senimle sohbet edip kafamı dağıtabilseydim.Defnehttps://www.blogger.com/profile/02032055936742320180noreply@blogger.com