tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post2066301212979786588..comments2023-09-09T16:31:20.412+03:00Comments on acemi aşçı: Kahvaltı masası alernatifleriacemi aşçıhttp://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-24564818316478389822008-11-11T17:37:00.000+02:002008-11-11T17:37:00.000+02:00Sevgili İpek, Ben de yeşil antep fıstığı reçelini ...Sevgili İpek, <BR/>Ben de yeşil antep fıstığı reçelini bu yaz sonu tatil için gittiğimiz Turgutreis'de görüp satın almıştım. (Firmanın adı Cıngıloğlu'ydu yanlış hatırlamıyorsam. Ankara'da ürünlerinin satılıp satılmadığını veya kargo alternatifleri olup olmadığını bilmiyorum ama internet sana bu konuda yardımcı olur eminim) Fakat henüz tadına bakamadım. İlk fırsatta denenecekler listesine girdi bu reçel. <BR/>Sevgiler..<BR/>zeyneppZeynepphttps://www.blogger.com/profile/08097963618215916139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-75260693664033269562008-09-13T17:21:00.000+03:002008-09-13T17:21:00.000+03:00İpek'ciğim, yurtdışında peynirler güzel olmasına g...İpek'ciğim, yurtdışında peynirler güzel olmasına güzel de daha çok kaşar peynirinin akrabaları. Sen Türkiye'de belki beyaz peynir ve akrabalarını yemekten gına getirdiğin için yurtdışında saldırıyorsundur ama biz de tam tersi durumdayız :) Orada bol kaşar çeşidi yemekten, burada tulum peynirlerine, çeşit çeşit beyaz peynirlere saldırır ve özler olduk :) Her taş yerinde ağır!<BR/><BR/>Bir de ucuz demişsin ya, her peynir yenmiyor, mayasına dikkat etmek gerekiyor. Çünkü onlarda da genlerle oynuyorlar. Allah'tan gen teknolojisi Türkiye'de o durumda değil ama bizim yurtdışında herşey iyidir mantığı ile çalışan şaşkın insan beynimiz, gidip oradan maya alıp özümüzdeki peynirleri de bozuyorsa onu bilemem!!!Bercestehttps://www.blogger.com/profile/03611119834516206122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-11113574437552513562008-09-09T19:00:00.000+03:002008-09-09T19:00:00.000+03:00Senseilerin en güzeli,Seni buralara çekmenin yolun...Senseilerin en güzeli,<BR/>Seni buralara çekmenin yolunu keşfettim işte sonunda !!:)) Kış yaklaşıyor, başlasın şu yoga seansları artık:=) Yoksa nasıl dayanacağız dört duvar arasında?<BR/>çok özlem ve sevgilerimle,<BR/><BR/>Berceste,<BR/>Şimdi anladım, haklısın..<BR/>Ama ben de yurtdışındaki şarküterilerde peynir delisi oluveriyorum. Daha çok çeşit daha iyi fiyat. <BR/>sevgiyle,<BR/><BR/>Zerrincik,<BR/>Ne güzel bir karşılama, mutlu oldum.<BR/>teşekkür ediyor, öpüyorumipekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-55938111890220710172008-09-08T18:30:00.000+03:002008-09-08T18:30:00.000+03:00İpeeeek ,gelmişsin... Hoşgeldinnn :)) Ne hoş fotoğ...İpeeeek ,gelmişsin... Hoşgeldinnn :)) Ne hoş fotoğraflar bozcaada fotoğrafları. harikasın..<BR/><BR/>Bu sırada zeytin reçelini ilk kez görüyorum. nasıl merak ettim tadını. Şu iri yeşil zyetinle yapılan akdeniz kokteylinden hazırlayacağım yarın sabah kahvaltıda yemelik. :)<BR/><BR/>Sımmsıcağından sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-38322803112136716442008-09-07T16:29:00.000+03:002008-09-07T16:29:00.000+03:00İpek'ciğim, benim sorum tek bir ürün için değildi ...İpek'ciğim, benim sorum tek bir ürün için değildi :) O zeytinler, zeytin reçelleri, peynirler...Bercestehttps://www.blogger.com/profile/03611119834516206122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-46954568846412966552008-09-07T15:36:00.000+03:002008-09-07T15:36:00.000+03:00Artık bir akşam iş çıkışı ya da c.tesi sabah erken...Artık bir akşam iş çıkışı ya da c.tesi sabah erkenden size uğramak farz oldu :P<BR/><BR/>Olmaz ki, bu kadar da yapılmaz ki canım... Yok bahçemizin vişneleriymiş de yok erzican mandıraymış da... Ööööle marka tanıtmakla olmuyor çekirgecim. Nerede kaldı sensei'ye hürmet canım, cık cık cıııık ;D<BR/><BR/>Sevgiyle öpüyorum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-87077615483019280662008-09-06T21:39:00.000+03:002008-09-06T21:39:00.000+03:00Küçük gurme,ilk fırsatta gidip yeniden alacağım ve...Küçük gurme,<BR/>ilk fırsatta gidip yeniden alacağım ve markayı yazacağım,<BR/>sevgiler<BR/><BR/>Kıymet ciğim,<BR/>hayır onlardan değil, başka birşey bu.<BR/>sevgiler<BR/><BR/>Berceste,<BR/>ikisi de değil..<BR/>Ankara da varsa, İstanbulda alası verdır. Yurtdışındakiler ise daha kolay erişebilir çünkü bu ne yazık ki yerli bir ürün değil. Son fotoğrafta arkada kavanozu görünüyor aslında:)<BR/>sevgiler<BR/><BR/>Eda,<BR/>BİNGO!<BR/>Tadını biliyorsun mutlaka. Peki Türkiye'de de yapılıp yapılmadığı hakkında fikir verebilir misin?<BR/>sevgileripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-38053198742758811602008-09-05T13:40:00.000+03:002008-09-05T13:40:00.000+03:00Bu reçel antep fıstığı reçelidir. Değişik bir tatt...Bu reçel antep fıstığı reçelidir. Değişik bir tattır ve harikadır.Edahttps://www.blogger.com/profile/13409946778013911661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-63556872179884824832008-09-04T20:17:00.000+03:002008-09-04T20:17:00.000+03:00Üzüme ve incire benzettim ama ikisi de olmasa gere...Üzüme ve incire benzettim ama ikisi de olmasa gerek!<BR/><BR/>Eee İstanbul'dakiler nereden bulacaklar bu lezzetleri? Yurtdışını hiç saymıyorum :)Bercestehttps://www.blogger.com/profile/03611119834516206122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-17421591243146995402008-09-04T20:02:00.000+03:002008-09-04T20:02:00.000+03:00badem mi? yeşil haline çağla mı diyorduk?badem mi? yeşil haline çağla mı diyorduk?Zamandan Sızanhttps://www.blogger.com/profile/01764171768661997253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-41041295541083378542008-09-04T17:53:00.000+03:002008-09-04T17:53:00.000+03:00Bruscettalar çok güzel görünüyor, neymiş acaba diy...Bruscettalar çok güzel görünüyor, neymiş acaba diye baktım. Tam beğenecek şeyi seçmişim, bir tek onu yazmamışsınız. : ) Bekliyoruz efendim, bir dahaki yazınıza inşallah...Anonymousnoreply@blogger.com