tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post5364271789710853846..comments2023-09-09T16:31:20.412+03:00Comments on acemi aşçı: sushi yapımıacemi aşçıhttp://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-40392248881930762882009-10-13T18:19:56.895+03:002009-10-13T18:19:56.895+03:00Ahu,
deneyip de sonuçları haber verdiğin için teşe...Ahu,<br />deneyip de sonuçları haber verdiğin için teşekkür ederim. Böyle başarılı denemeler ve beğeniler geldikçe inan ki çok mutlu oluyorum.<br />sevgiyle..acemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-52599979912917745222009-10-12T16:40:26.298+03:002009-10-12T16:40:26.298+03:00o kadar güzel bir tarif vermişsiniz ki;tam tarife...o kadar güzel bir tarif vermişsiniz ki;tam tarife uyularak yapıldığında inanılmaz lezzetli ve güzel görünümlü sushiler yapılabiliyor:)çok teşekkür ederiz:)ahunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-76798800171240388292009-04-21T14:28:00.000+03:002009-04-21T14:28:00.000+03:00Sermoon,
Eğer birgün Ankara'ya gelirsen, lütfen ba...Sermoon,<br />Eğer birgün Ankara'ya gelirsen, lütfen bana haber ver. Sana sushi ikram etmek isterim. Dilersen eğer; birlikte de yapabiliriz:)<br />Sevgiyle...ipekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-57874306856261009132009-04-20T10:33:00.000+03:002009-04-20T10:33:00.000+03:00Sevgili Ipek Hanim;
ben sushiyi durusundan taniri...Sevgili Ipek Hanim;<br /><br />ben sushiyi durusundan tanirim :) sizinkiler gercekten cok lezzetli.oyleki bir japon arkadasima gosterdigimde yok olamaz ustasi degilki diyerek cok sasirdi.<br /><br />sushi ustasi olmak zordur burada.heleki bayanlar icin dahada zor.cunku sushi ustasi sadece erkekler olabiliyor.ben bir kere hatta birkac kere sansimi denemek istemistim.ama gorusmeye gittigimde cevap ayni malesef erkek olmak sart .<br />pirinc cok onemli.kac cesit pirinc var bu kucucuk japonyada.ustalari herseyi saklar.sushi yemeye gittigimizde laf almaya calisirim gulumseyip sozu baska yere cevirirler.bence en buyuk sir istemek ve basarmak.ornek olarak siz.<br /><br />ben lezzzetli olduguna cok inaniyorum.<br />ayrica kizinizin en sevdigi yemek sushi olmasina cok sasirdim.cok tatli bir kiziniz var.surekli okuyorum mimi"nin sayfasini.japonyada"dan gelen kimonasina bayildim.<br /><br />son olarakra diyorum ki bir sushu hastasi olarak ben keske fotografta gordugum o sushilerden tatma sansim olsaydi .fakat yemis kadar oldum.ikraminiz icin cok tesekkurler.cok cok lezzetliydi.elinize saglik :)sermoonhttps://www.blogger.com/profile/07008075600171269200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-67421644935650096242009-04-05T14:58:00.000+03:002009-04-05T14:58:00.000+03:00sermoon,Yazdıkların koltuklarımı kabarttı, çok teş...sermoon,<BR/>Yazdıkların koltuklarımı kabarttı, çok teşekkür:)<BR/>İlk sushi yapmaya paşladığımda okuduğum kitaplar "sushi ustası yıllar içinde tecrube kazanır. iyi sushinin sırrı pirinci hazırlamadadır ve ustaları bunu sır gibi saklar" yazıyordu. REçete değişmedikçe ne değişebilir ki? diye düşünmüştüm. Şimdi anlıyorum. Nasıl oluyor bilimiyorum; her seferinde daha lezzetli bir sumeshi oluyor. Mutlulukla söylüyorum ki; en az dışarıda yediklerimiz kadar lezzetli bunlar. Keşke şimdi sana ikram etme imkanım olsaydı:)<BR/>sevgiyle..ipekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-4747664824780851982009-04-05T14:00:00.000+03:002009-04-05T14:00:00.000+03:00vallahi tebrik ediyorum sizi.sushinin anavataninda...vallahi tebrik ediyorum sizi.sushinin anavataninda yasayipta bu ladar lezzetli duran sushi yapani gormedim.kendimde dahil..elinize saglik.sermoonhttps://www.blogger.com/profile/07008075600171269200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-65847339194038487942009-02-04T09:33:00.000+02:002009-02-04T09:33:00.000+02:00B5,inanır mısın, pirinç tarifini ben de her seferi...B5,<BR/>inanır mısın, pirinç tarifini ben de her seferinde unutup, defterime ya da buraya bakarak yapma ihtiyacı duyuyorum:))<BR/>Ve ne mutlu bana ki, burası sayesinde, bu işi benim gibi severek, eğlenerek yapan arkadaşlar ediniyorum.<BR/>Hayata, küçük dokunuşlarla büyük keyifler katabilmek ne güzel değil mi??<BR/>Yeni projeme çok yaklaştın B5. ne demişsin; tasarım, tasarım??<BR/>sevgiyleipekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-71355875564590164762009-02-03T20:47:00.000+02:002009-02-03T20:47:00.000+02:00Inanmayacaksin ama yine tarifi almak icin buraya g...Inanmayacaksin ama yine tarifi almak icin buraya geldim simdi. Ve yeni yazilarini gordum.<BR/>Senin pirinc tarifini bilerek unutuyorum galiba. Buraya her seferinde bakmak icin.<BR/>Seker-Sirke-Tuz oranlarina bakiyorum ve yapiyorum, bir sonrakine yine unutuyorum.<BR/>Nefis ve eglenceli bir is bu sayende ogrendigim. : )B5https://www.blogger.com/profile/04163804924799412688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-26062146007953499772009-01-26T13:02:00.000+02:002009-01-26T13:02:00.000+02:00Tijen,umarım bekleme sebebin sadece lokasyonla ilg...Tijen,<BR/>umarım bekleme sebebin sadece lokasyonla ilgili bir şeydir.. Yine yol görünmüş bir yerlere anlaşılan:)<BR/>sevgiyleipekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-53736085511572559652009-01-23T22:02:00.000+02:002009-01-23T22:02:00.000+02:00Görünce ağzım sulandı İpek'ciğim. Ben de suşiciler...Görünce ağzım sulandı İpek'ciğim. Ben de suşicilerdenim. Yakında bol bol yiyebileceğim yaşasın!Tijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-31343730145671770722009-01-23T21:27:00.000+02:002009-01-23T21:27:00.000+02:00Ay Ipekcigim,Su Cin lokantasinda asci oldugunu idd...Ay Ipekcigim,<BR/>Su Cin lokantasinda asci oldugunu iddia eden kisiye soylediklerine tamamen katiliyorum. Kendimi nasil zor tutmustum, su yazdiklarini yazmamak icin. Tabii sen yine cok kibar dille yazmissin, benimki bu kadar olamayabilirdi.<BR/>Eline, diline saglik. Ben yine fotograflara bakinca sushi yemege gidiyorum, sen bildigin yolda devam et. Biz arkandayiz....sunrisehttps://www.blogger.com/profile/09127696739788075792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-37271442007615395182009-01-23T19:00:00.000+02:002009-01-23T19:00:00.000+02:00Serhat bey,Burada eleştirdiğiniz sushiler, hayatın...Serhat bey,<BR/>Burada eleştirdiğiniz sushiler, hayatında ilk defa sushi yapmayı deneyen biri tarafından yapıldı. Ayrıca hiç birimizin çin lokantasında aşçı olmak gibi bir iddiası yok.<BR/>California'yı herhalde uçanbalık yumurtası bulamadığınızdan susamla yapmayı yercih ediyorsunuz. Emin olun tadı da, görünüşü de susamdan kat kat güzel olur.<BR/>Sizin lokanta jumbo karidesi bulabilmiş ne güzel, biz daha ekonomik olması açısından çim kullandık. <BR/>Engin bilginizden yararlanma şansını bizlere sunmanız büyük incelik; tavsiyelerinize minnettarız. benim de size naçizane tavsiyem, daha düzgün bir yazım dili kullanmanız; hem daha lezzetli olur, hem daha iyi anlaşılır.<BR/>teşekkürlerimle...ipekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-71527912692229058072009-01-23T00:56:00.000+02:002009-01-23T00:56:00.000+02:00ben çin lokantasında aşçıyım adım serhat sushi öyl...ben çin lokantasında aşçıyım adım serhat sushi öyle yapılmaz canlarım prinçler çk danık onu biraz sıkın yosunu kıvrışık olmuycak keserken dikkat edin.ordaki ebiye gelince ona çim çim krades değil jumbo kullancaksınız. madem böyle bişey yapcaksınız düzgün yapın isteyen beni arar tarif ederim no.05063248872 yapanda kusura bakmasın lütfen biraz daha uğraşsın en azından yosunları düzgün tutsun ve california yada susam döksün görünüşü ve tadı daha güzel olurAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-85993505982804621942009-01-18T18:05:00.000+02:002009-01-18T18:05:00.000+02:00Yeni tadlar,teşekkür ederim.Sunrise,E hadi o zaman...Yeni tadlar,<BR/>teşekkür ederim.<BR/><BR/>Sunrise,<BR/>E hadi o zaman:))<BR/>sevgileripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-37383926688211304442009-01-17T00:14:00.000+02:002009-01-17T00:14:00.000+02:00Ilk fotograflar insana 'kalk Cin lokantasina dogru...Ilk fotograflar insana 'kalk Cin lokantasina dogru yollan' dedirtiyor insana. Valla agzimizin suyu akti, cok feci cok..sunrisehttps://www.blogger.com/profile/09127696739788075792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-60149801943732273052009-01-16T09:57:00.000+02:002009-01-16T09:57:00.000+02:00tadini cok sevmem fakat goruntu cezbedici:))elleri...tadini cok sevmem fakat goruntu cezbedici:))<BR/>ellerine saglik canim...<BR/><BR/>www.yenitadlar.blogcu.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-85957521410521526862009-01-16T09:43:00.000+02:002009-01-16T09:43:00.000+02:00Özlem,İçindekiler aynı olunca, zaten tadı da aynı ...Özlem,<BR/>İçindekiler aynı olunca, zaten tadı da aynı oluyor. Önemli olan görüntüyü tutturabilmek ki; bu da yapımını izleyerek daha kolaylaşıyor. Bukadar seviyorsan en azından bir kere de yapmayı denemelisin derim.<BR/>sevgileripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-72490942772716698162009-01-15T23:56:00.000+02:002009-01-15T23:56:00.000+02:00Sushiye bayılırım, neredeyse ofiste her hafta bir ...Sushiye bayılırım, neredeyse ofiste her hafta bir kere sushi-co'dan yiyorum ama yapmaya gelince, çok zor gibi geliyor, tadını tutturabilir miyim ki? Yaptıklarına bayıldım, ellerine sağlık ve cesaretin için de tebrikler,<BR/>sevgilerimleÖzlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-68125965149802974012009-01-15T09:22:00.000+02:002009-01-15T09:22:00.000+02:00Ayşem,Sen de süpersin:) çok teşekkür, sevgilerGörk...Ayşem,<BR/>Sen de süpersin:) <BR/>çok teşekkür, sevgiler<BR/><BR/>Görkem:)<BR/>Çoook teşekkür,<BR/>sevgiyle..<BR/><BR/>Yasemin,<BR/>Gördüğün son tabaktakiler, daha önce hiç yapmamış biri tarafından, hatasız tek seferde yapıldı. Altta verdiğim linklerde bir video var, onları izlersen daha kolay yaparsın. <BR/>sevgiyle<BR/><BR/>Banu, <BR/>lütfen sonuçtan beni haberdar, et. merak ederim..<BR/>sevgiyleeipekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-26137574681117825082009-01-14T23:18:00.000+02:002009-01-14T23:18:00.000+02:00nefıs gorunuyor ellerınıze saglık malzemelerı temı...nefıs gorunuyor ellerınıze saglık malzemelerı temın eder etmez tarıfınızı aynen uygulayacagım sevgıler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-40288222252183615862009-01-14T11:39:00.000+02:002009-01-14T11:39:00.000+02:00böyle bakarken çok kolay gibi görünüyor ama, yapma...böyle bakarken çok kolay gibi görünüyor ama, yapmaya cesaret edebilirmiyim emin değilim :)<BR/>ellerine sağlıkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-60300536335430826312009-01-14T11:12:00.000+02:002009-01-14T11:12:00.000+02:00çok çok güzeller, tebrik ederim seni. eline sağlık...çok çok güzeller, tebrik ederim seni. eline sağlık!<BR/>sevgiler<BR/>gorkigezicinihttps://www.blogger.com/profile/12216918322503286057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-54836387833981112672009-01-14T09:22:00.000+02:002009-01-14T09:22:00.000+02:00Tek kelime ile süper...Tek kelime ile süper...pecetehttps://www.blogger.com/profile/08286777601965686090noreply@blogger.com