tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post6349475789017497697..comments2023-09-09T16:31:20.412+03:00Comments on acemi aşçı: Starbucks lezzetinde Havuçlu Kekacemi aşçıhttp://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comBlogger49125tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-65815564909261099442015-10-06T00:02:52.577+03:002015-10-06T00:02:52.577+03:00Tarçın biraz daha fazla olsa sizce daha iyi olmazm...Tarçın biraz daha fazla olsa sizce daha iyi olmazmi onun dışında muska kullanmadım ama harika oldu sadece daha fazla kabarmasi için ne yapmaliyimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-74842720694972668282014-03-19T14:40:48.621+02:002014-03-19T14:40:48.621+02:00Tarifinizi yaptım cok güzel oldu teşekkür etmek ic...Tarifinizi yaptım cok güzel oldu teşekkür etmek icin geldim siz Ankaradami oturuyosunuz...neresi Elifnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-89074512122004101262013-03-22T09:16:36.971+02:002013-03-22T09:16:36.971+02:00Diğer bir denemede yulaflı un ve tam bugday ununu ...Diğer bir denemede yulaflı un ve tam bugday ununu karıştırarak denedim. Yumuşaklığı farklı ama lezzeti güzel bir kek oldu. Buradaki tarifler arsında bulabilirsiniz.acemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-15555603132774482092013-03-22T02:46:11.681+02:002013-03-22T02:46:11.681+02:00merhaba ipek hanım,
öncelikle ellerinize sağlık. ...merhaba ipek hanım,<br /><br />öncelikle ellerinize sağlık. bugüne kadar birçok havuçlu kek denedim ama hiç istediğim gibi olmadı. sizin tarifinizi de en kısa zamanda deneyeceğim yalnız ufak bir sorum olacak: starbucks'taki kepekli havuçlu keki bu tarifi kepekli un ile yaparsak elde edebilir miyiz? siz hiç denediniz mi kepekli ya da tam buğday unuyla?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-57652791803182395892013-03-15T11:20:06.457+02:002013-03-15T11:20:06.457+02:00İPEK HANIM CVAP VERDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİ...İPEK HANIM CVAP VERDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EVET BU KEKİ HAVUÇLU CEVİZLİ KEK OLARAK YANİ MUSKAT KOYMADAN SÜT İLE YAPIYORDUM.AMA SİZİN DENEYİMİNİZE GÜVENEREK HİÇ ORJİNAL TARİFİNİZİ BOZMADAN YAPICAM MUSKATI BULDUM TEŞEKKÜR EDERİM....Fatmanurnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-83256833804711054552013-03-08T13:31:04.441+02:002013-03-08T13:31:04.441+02:00Fatmanur Hanım, Diğer yorumunuzu şimdi görebildim,...Fatmanur Hanım, Diğer yorumunuzu şimdi görebildim, gecikme için kusura bakmayın. Muskatı aktarlarda ya da marketlerin açık baharat satılan reyonlarında bulabilirsiniz.<br />Keki daha önce denediniz mi bilemiyorum; ama oldukça yumuşak bir kektir. Ama dilerseniz deneyebilirsiniz tabii. Ben sütün kekin yumuşaklığında etkili olduğunu düşünmüyorumacemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-11547414207322321982013-03-08T10:29:48.689+02:002013-03-08T10:29:48.689+02:00merhaba bu keke 1 su bardağı da süt koysak tabi un...merhaba bu keke 1 su bardağı da süt koysak tabi un miktarını arttırarak daha yumuşak kek olmaz mı yoksa orjinalini bozarmı bilgilendirirseniz sevinirim....fatma nurnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-69741619280615723462013-02-28T14:47:55.793+02:002013-02-28T14:47:55.793+02:00muskat koymadan da aynı lezzeti yakalayabilirmiyiz...muskat koymadan da aynı lezzeti yakalayabilirmiyiz.veya muskatı nerde bulabiliriz yardımcı olurmusunuzFatmanurnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-86001298963671334662012-12-21T12:53:21.988+02:002012-12-21T12:53:21.988+02:00Sorularımı yanıtladığınız için çok teşekkür ederim...Sorularımı yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Bugün akşam yapmayı planlıyorum.Sağlıcakla kalın.Güldanenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-44420903015129638302012-12-20T21:13:07.234+02:002012-12-20T21:13:07.234+02:00Güldane Hanım,
Beğeniniz için teşekkür ederim. Kek...Güldane Hanım,<br />Beğeniniz için teşekkür ederim. Keki gönül rahatlığıyla deneyin; bir gün öncesinden pişirip, üzerini alüminyum folyoyla kapatıp dinlendirmeyi unutmayın.<br />Muskatı suya koymanız ya da soymanız gerekmez. çok ince (sarımsak rendesi siye satılır) rendende birkaç kere rendelemeniz yeterli olacaktır. Fazlası çok baskın bir lezzet verir. Tatlı ve keklerde tuz kullanmanın sebebi, lezzeti daha belirgin hale getirmesindendir. kullanmanızı öneririrm.<br />sevgiler<br />acemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-37691621640607082302012-12-20T19:52:45.825+02:002012-12-20T19:52:45.825+02:00Merhaba İpek Hanım, ben de pek çok tarifinizi dene...Merhaba İpek Hanım, ben de pek çok tarifinizi deneyip memnun kalanlardanım. Güzel tariflerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Ben bu keki hafta sonu gelecek olan misafirlerim için yapmak istiyorum; ancak kafamı kurcalayan bir iki nokta var:<br /> 1. İlk defa muskat aldım, biraz suda bekletip kabuğunu kazıdım sonra da rendeledim. Bu doğru bir yöntem midir? Kabuğuyla da rendelesem bir sakıncası olur mu?<br />2. Keke tuz konulmasının sebebi nedir? Tuz koymasak ne olur?Güldanenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-7148236204383973432010-11-12T14:13:22.288+02:002010-11-12T14:13:22.288+02:00merhaba,
tarifini cok begendigim icin bgn yapmay...merhaba, <br /><br />tarifini cok begendigim icin bgn yapmaya karar verdim su an firinda hatta. havucları elde mi rendelememiz gerekiyor yoksa rende makinasinda mi? ben elde rendeledim fakat simdi pisman oldum :((Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-55509260625855046462010-01-28T13:03:28.861+02:002010-01-28T13:03:28.861+02:00Bunu yaptım, çok beğendik, sitemde de yayınladım. ...Bunu yaptım, çok beğendik, sitemde de yayınladım. Teşekkür etmek istedim size :)buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-51149434440053215552009-12-25T21:27:28.066+02:002009-12-25T21:27:28.066+02:00Teşekkür ederim, bir ara yapmak istiyorum bunu.Teşekkür ederim, bir ara yapmak istiyorum bunu.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-92080608062111000522009-12-25T17:26:43.151+02:002009-12-25T17:26:43.151+02:00Medura,
Gram ölçüsünü bilmiyorum. 3 büyük havuçtan...Medura,<br />Gram ölçüsünü bilmiyorum. 3 büyük havuçtan üç cup havuç rendesi çıkıyor.<br />sevgileracemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-45770334612661984752009-12-25T12:49:04.292+02:002009-12-25T12:49:04.292+02:00Kaç gr. havuç kullandığınızı öğrenirsem daha kolay...Kaç gr. havuç kullandığınızı öğrenirsem daha kolay olacak gibi geldi, bir ölçü verebilir misiniz?buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-30455786387913007802009-11-09T09:54:18.625+02:002009-11-09T09:54:18.625+02:00Merve,
Beğenmene sevindim. Eline sağlık..
sevgiyle...Merve,<br />Beğenmene sevindim. Eline sağlık..<br />sevgiyle..acemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-18631107327038616662009-11-06T13:32:06.333+02:002009-11-06T13:32:06.333+02:00Merhaba,
Çok teşekkürler bu tarifi paylaştığınız i...Merhaba,<br />Çok teşekkürler bu tarifi paylaştığınız için. İlk denememden memnun kalınca artık havuçlu keklerimi bu tarifle yapmaya başladım. :) Sevgilerle!... Merve.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-50720140306827495892009-09-27T22:17:10.224+03:002009-09-27T22:17:10.224+03:00Pınar,
Lütfen tarifi değiştirmeden deneyin, ayrıca...Pınar,<br />Lütfen tarifi değiştirmeden deneyin, ayrıca zeytinyağı en sağlıklı yağ, boş yere mısırözünü bünyeye sokmayın.<br />kekin lezzet hakkında, deneyenlerin yukarıda yazdıkları bir fikir vermiş olmalı, öyle değil mi?<br />sevgileripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-81085939768554508822009-09-27T22:09:25.556+03:002009-09-27T22:09:25.556+03:00ipek hanımm ellerinize sağlık mutlaka hemen deneme...ipek hanımm ellerinize sağlık mutlaka hemen denemek istiyorum bu tarifi<br />fakat aklıma takılan birşey var kek de bulunan zeytinyağı .<br />agır baskın kokusu vardır zeytınyagının bu kekın ıcınde hos olurmu bılemıyorum ?eğer kotu olmuyor derseniz deneyecegım ya da degıstırıp mısır ozu kullanabılırım belkı.fıkrınızı beklıyorum.<br />orjınal starbucks havuclu kekını hıc tatmadım o kekte de zeytınyagımı kullanılmıs acaba ?<br /><br />pınarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-55153554787900838032009-09-13T16:54:09.686+03:002009-09-13T16:54:09.686+03:00Tarçından cevize kadar (ceviz hariç olmak üzere) t...Tarçından cevize kadar (ceviz hariç olmak üzere) tüm malzemeleri ayrı bir kapta karıştırıp şeker/yağ/yumurta karışımına kattım ve bu ayrı kaba ilk olarak unu eleyerek koydum. Sonuç harika, bir dahaki sefere yağı 1/2 cup'a düşürmeyi düşünüyorum. Teşekkürler tarif için.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-84878383873002667442009-08-13T11:49:53.702+03:002009-08-13T11:49:53.702+03:00Dün starbucksta ilk defa tattığım havuçlu kekin ta...Dün starbucksta ilk defa tattığım havuçlu kekin tarifini acilen bulmalıydım! İlk fırsatta girdim internete, bir kaç küçük arama yaptım ve bu güzel sitenize rastladım. Tabi tarifinizi de denedim ve çok memnun kaldım. Sonuç: starbucks'takine çok benzer bir kekim oldu:) teşekkür ediyorumIrmakhttps://www.blogger.com/profile/13624033498031960572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-7450225194698740872009-06-15T18:28:47.709+03:002009-06-15T18:28:47.709+03:00Nazlı,
Ne şeker bir yorum yazmışsın, çok hoşuma gi...Nazlı,<br />Ne şeker bir yorum yazmışsın, çok hoşuma gitti:))<br />Kekin kakaolu versiyonunun aynı sonucu vereceğini sanmıyorum çünkü; keke nemini ve lezzetini büyük ölçüde veren havuç. O olmadan nasıl olur bilemedim. Onun yerine Marianne kekini denemeni öneririm.<br />sevgileripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-81411520298164378322009-06-12T15:52:43.180+03:002009-06-12T15:52:43.180+03:00Merhabalar,
hayatımda yaptığım ilk kek muhteşem ol...Merhabalar,<br />hayatımda yaptığım ilk kek muhteşem olduğu için insanlar maharetli bir aşçı olduğumu düşünüyorlar, ama onlara asıl maharetin sizde ve bu tarifte olduğunu söyleyemedim :) gerçekten bu kadar güzelini yememiştim. Acaba aynı keki kakaolu olarak yapmak için un vs. miktarını değiştirmek gerekir mi?nazlınoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-876438301650331732009-03-27T23:44:00.000+02:002009-03-27T23:44:00.000+02:00Çok sevindim:) Elinize sağlık. Deneyeceğiniz tarif...Çok sevindim:) Elinize sağlık. Deneyeceğiniz tariflerle ilgili yorumlarınızı merakla bekliyorum.<BR/>sevgiyleipekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.com