tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post7887290928477849132..comments2023-09-09T16:31:20.412+03:00Comments on acemi aşçı: Kakaolu Muhteşem Islak Kekacemi aşçıhttp://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comBlogger79125tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-64452092628431231922016-06-23T15:04:48.176+03:002016-06-23T15:04:48.176+03:00Yumurta sayisi az degil mi?Yumurta sayisi az degil mi?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01379059338701874286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-12850683126900386782016-03-14T16:32:34.969+02:002016-03-14T16:32:34.969+02:00merhaba, çok cezbedici görünüyor, en kısa zamanda ...merhaba, çok cezbedici görünüyor, en kısa zamanda deneyeceğim lakin bir şey kafama takıldı iyice soğuduktan sonra üstü kapanacak değil mi aksi halde hamur olur sanırım.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05491542048871537192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-4767818262105346872013-08-22T11:55:25.189+03:002013-08-22T11:55:25.189+03:00Dun gece buldum tarifi. Simdi denicem. Ama suortas...Dun gece buldum tarifi. Simdi denicem. Ama suortasi delik kek. Kalıpların da yapmayı denicem umarim olur.cisemnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-33566173795342993922013-05-21T18:06:03.511+03:002013-05-21T18:06:03.511+03:00Merhaba İpek Hanım karbonat yerine kabartma tozu k...Merhaba İpek Hanım karbonat yerine kabartma tozu kullanmamız uygun olurmu acaba? Denemeyi düşünüyordumda yardımcı olursanız sevinirim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-24165757331973326352013-05-13T01:50:34.270+03:002013-05-13T01:50:34.270+03:00cok nefiss görunuyor bugun ilk isim denemek oldu a...cok nefiss görunuyor bugun ilk isim denemek oldu ama husrana ugradim ici cig oldu, ayni islak hamur gibi pismedi, pektte kabarmadi niye aceba?? sodami eklediniz yoksa kabartma tozumu? yardimci olursaniz cok sevinirim ipek hanim...Tugbanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-46363481904507946092012-11-28T12:12:38.926+02:002012-11-28T12:12:38.926+02:00ıbır cıbır,
ben bir yıldır profesyonel olarak past...ıbır cıbır,<br />ben bir yıldır profesyonel olarak pasta yapıyorum ama bahsettiğiniz 3 yemek kaşıklık paketlerle bugüne kadar hiç karşılaşmamışım :) benim bahsettiğim pakette yaklaşık 1 tsp= çaykaşığı dolusu kabartma tozu yer alıyor<br />srvgileracemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-50936896051828292972012-11-28T11:14:53.185+02:002012-11-28T11:14:53.185+02:00Yeniden merhaba benim piyasada olan ve bildigim ka...Yeniden merhaba benim piyasada olan ve bildigim karbonat paketleri baharat markalarinin cikardigi ve en az icinde 3 yemek kasigi miktarinda karbonat olan paketler. O yuzden bir paket karbonat bana fazla gibi geldigi icin sorma geregi duydum. Kaşık olcusu olarak olcuyu vermeniz mumkun mu? ( mesala bir tatli kasigi gibi) yeniden tesekkurlerıbır cıbırhttps://www.blogger.com/profile/07812875124750049751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-48259581505230951282012-11-22T20:32:15.731+02:002012-11-22T20:32:15.731+02:00karbonat miktarı 1 paket karbonat miktarı 1 paket acemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-61550887673665976732012-11-22T17:04:47.141+02:002012-11-22T17:04:47.141+02:00Merhaba karbonat miktarini tam olarak anlayamadim....Merhaba karbonat miktarini tam olarak anlayamadim. Bir paket karbonat degil sanirim. Kasik olcusu olarak verebiliseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim. ıbır cıbırhttps://www.blogger.com/profile/07812875124750049751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-4388193451831724762012-11-04T14:30:44.607+02:002012-11-04T14:30:44.607+02:00harika görünüyor...harika görünüyor...seyabbhttps://www.blogger.com/profile/17495231095090160814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-62379432296181727582012-09-19T16:50:55.214+03:002012-09-19T16:50:55.214+03:00Ece Hanım,
HARİKASINIZ:) Ece Hanım,<br />HARİKASINIZ:) acemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-23169072035136772072012-09-19T16:48:36.450+03:002012-09-19T16:48:36.450+03:00İpek Hanım,
Bir kez daha beğenilerimi sunmak için ...İpek Hanım,<br />Bir kez daha beğenilerimi sunmak için yazıyorum. Bu haftasonu yine yaptım bu kekten, en son minik yeğenimin "Annem de güzel kek yapıyor ama, en güzel kekleri hep Yengem yapar!" sözlerini duyduğumda, nasıl şahane bir tarif olduğunu bir kez daha anladım. Çok teşekkür ederim. :)<br />Bu arada kapaklı kelepçeli kek kalıbıyla yaptım bu keki, kapağını sıkı sıkya kapatıp bir gece de bekletince tadından yenmedi. ;)<br />Sevgiler,<br />Ecezupicehttps://www.blogger.com/profile/03348564038758070896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-40528439532564196712012-07-08T11:03:41.990+03:002012-07-08T11:03:41.990+03:00Merhaba Pelin,
kek aslında yoğun ıslak değil ama y...Merhaba Pelin,<br />kek aslında yoğun ıslak değil ama yoğun nemli bir kek. <br />Deneyenlerin büyük çoğunluğu bu sonuca ulaşırken, az da olsa bir bölümü hayal kırıklığı yaşadı. bunun nedeni, her kekte olduğu gibi fırın , hatta kek kalıbı farklılıklarından olabileceği gibi, pişme süresini az da olsa uzun tutmak, piştikten sonra soğuması için fırında bırakmak gibi etkenlerden dolayı da kek kuruyabiliyor. ama kanımca asıl farklılığı yaratan şey, keki fırından çıkartır çıkartmaz üzerini aliminyum folyo ile sıkıca kaplayıp, eresi güne kadar bu şekilde bekletmek yaratıyor.<br />dilerim hayal kırıklığına uğrayıp denemekten vaz geçmez ve seni mutlu edecek sonuca ulaşırsın.<br />sevgileracemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-12900432799355342362012-07-07T18:50:23.756+03:002012-07-07T18:50:23.756+03:00Kek gercekten guzel oldu ama yogun islak kek olmad...Kek gercekten guzel oldu ama yogun islak kek olmadi normal bir kek oldu. Harfiyen uyguladim tarifi ama niye olmadi anlamadim<br />SevgilerPelinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-18730752185245220972012-07-07T15:20:52.281+03:002012-07-07T15:20:52.281+03:00Suan firinda pismekte olan kekim umarim senin yapt...Suan firinda pismekte olan kekim umarim senin yaptigin gibi lezzetli olur. Muhtesem anlatisin ve guzel tarifin icin tesekkurler. Kek canavari oglumla birazdan tadacagiz. <br />SevgilerPelinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-74608078689094175132012-05-07T12:15:06.341+03:002012-05-07T12:15:06.341+03:00Hanımlar, bu güzel yorumlara binlerce teşekkür.
M...Hanımlar, bu güzel yorumlara binlerce teşekkür. <br />Meyse,<br />doğru olanı yapmışsın. pişme süresi her fırında farklı olabiliyor. bu yüzden kürdan testi doğru karar. keki asıl nemli yapan bir gün boyunca üzeri kapalı şekilde beklemesi.<br />sevgileracemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-40407248605756312532012-05-07T11:58:38.239+03:002012-05-07T11:58:38.239+03:00merhaba, ben de bu kervana katılanlardanım:) gerçe...merhaba, ben de bu kervana katılanlardanım:) gerçekten çok lezzetli bir kek oldu, hep eşlerden örnek veriyorlarya:) benimki de bundan sonra sürekli isterim bunu senden dedi:) yalnız ben verilen sürenin sonunda kürdana yapışık hamur çıktığı için fazladan pişirdim, kürdan temiz çıkana kadar, bence yeterince nemli bir kekti ama o süreyi aşmasam daha da mı nemli olurdu acaba, kürdan testi yapın dediğiniz için ona uydum. tarif için teşekkürler...meysenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-91282241184038631912011-12-22T10:41:20.587+02:002011-12-22T10:41:20.587+02:00Bu muhteşem keki daha önce de Ayazmanın bloğunda g...Bu muhteşem keki daha önce de Ayazmanın bloğunda görüp denemiştim. Geçen pazar tekrar yaptım. Çok seviyorum ben bu keki. Favori kekim oldu diyebilirim. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiler. (Ayrıca bloğumda da size link vererek paylaştım bilginize)<br />Sımsıcak sevgilerle Aysel...Bizim Evin Mutfağı-Ayselhttp://sicakpaylasimlar.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-42564799391138091092011-12-19T15:01:56.522+02:002011-12-19T15:01:56.522+02:00evetevetacemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-40992949301225362662011-12-19T15:00:05.704+02:002011-12-19T15:00:05.704+02:00Hindistan ceviziyle paket halinde satılanları kast...Hindistan ceviziyle paket halinde satılanları kastediyorsunuz değil mi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-62154557608498705122011-10-08T16:04:55.054+03:002011-10-08T16:04:55.054+03:00keki denedim su an firinda pisiyor.ama ben tadina ...keki denedim su an firinda pisiyor.ama ben tadina bakmadan yorum yazmak istedim. pismeden bile harika gorunuyor. bu kekin hindistan cevizsiz halini bir kac kez denemistim cokta begenilmisti. ama hindistan cevizli hali kimbilir nasil olacak sabirsizlikla firindan cikmasini bekliyoruz. ellerinize saglik.lalelimutfaklarhttps://www.blogger.com/profile/17432583513590799289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-17948832943266136732011-05-18T12:14:48.250+03:002011-05-18T12:14:48.250+03:00inanılmaz başarılı bir tarif! internetteki pek çok...inanılmaz başarılı bir tarif! internetteki pek çok tarifi deneyip hüsran duyan ben, bunu denedim ve harika oldu! aynı hazır satılan şu hastası olduğumuz browni kek gibi oluyor. yalnız gerçekten ertesi gün yemeli. yapacaklar mutlaka bir gece dinlendirsin. çok teşekkürler.Ebru Yıldırımhttps://www.blogger.com/profile/05284110990876269195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-50544846601297978712011-05-16T11:44:15.783+03:002011-05-16T11:44:15.783+03:00İpek Hanım,
Çiğ yumurta korkum nedeniyle hiç ıslak...İpek Hanım,<br />Çiğ yumurta korkum nedeniyle hiç ıslak kek yapmazdım. Ta ki bu tarifinizi deneyene kadar! Hatta ben mideme dokunuyor diye kakaolu kek yerken çekinirdim. Ta ki bu tarifi deneyene kadar... :) Eşim ve ben bayıldık bu keke, özellikle çikolata sever eşim lüp lüp lüpledi. :)<br />Ellerinize sağlık. Sevgiler...<br />EGzupicehttps://www.blogger.com/profile/03348564038758070896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-48895157454096319042010-10-19T18:01:36.333+03:002010-10-19T18:01:36.333+03:00bende yaptım tadı cok guzel ama ıslak kek gibi asl...bende yaptım tadı cok guzel ama ıslak kek gibi asla olmadı normal kakaolu kek oldukocasının kuzusuhttps://www.blogger.com/profile/18095098425267788586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-59438794277654939292010-10-18T13:29:43.314+03:002010-10-18T13:29:43.314+03:00Melek,
Kek karışımı gerçekten de suluca kıvamda. U...Melek,<br />Kek karışımı gerçekten de suluca kıvamda. Un ilavesine gerek yok, o kendini toparlıyor ve köpüksü yapıda oluyor. Pişirirken alt üst ısıtmayla pişiriyorum.<br />Bu arada, elmalı nemli keki de denemeni öneririm.acemi aşçıhttps://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.com