tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post8862100615039725989..comments2023-09-09T16:31:20.412+03:00Comments on acemi aşçı: Kabak Püresi, nefis bir tatacemi aşçıhttp://www.blogger.com/profile/00471794224085028072noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-31184215766428200562010-08-13T12:31:20.853+03:002010-08-13T12:31:20.853+03:00doğranması fark etmez ama soymayın. her iki şekild...doğranması fark etmez ama soymayın. her iki şekilde de piştikten sonra bir süzgeçte bekleterek suyunu iyice süzerseniz iyi oluripekhttps://www.blogger.com/profile/10275714412726690222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35041415.post-7616385850266954102010-08-13T12:21:33.509+03:002010-08-13T12:21:33.509+03:00kabaklar doğranıp mı kaynatılacak? yoksa soyuldukt...kabaklar doğranıp mı kaynatılacak? yoksa soyulduktan sonra bütün olarak mı?Anonymousnoreply@blogger.com