06 Nisan 2009

mutfak havluları ve başka tasarımlar

Foğraflarımda kullandığım mutfak havluları soruluyor. Önce, bu zevkimi paylaşanlara teşekkür ederim. Bunlar Willam-Sonoma'nın mutfak havluları. Neredeyse her sezon yeni bir tasarım çıkartılar. Orijinal fiyatları burada. Ben elbette oradan ve bu fiyatlara almıyorum. Bu havlular Türkiye'de Yeşim Tekstil tarafından üretiliyor ve kendi mağazalarında tanesi 2 TL ye satılıyor. Yeşim Tekstile ait linki vermiyorum çünkü internet sitelerinde sanırım virüs var.

Bundan böyle sadece yemek tarifleri değil, mutfak, yemek ve sunumlarla ilgili beğendiğim sayfa, detay, tasarım ya da fotoğrafları da sizlerle paylaşacağım. Böylece şu anda oldukça dağılmış durumda olan kendi arşivimi de biraz olsun düzenlemiş olurum.

Bu arada şu yandaki sete bayıldım. Şu adreste bulabilirsiniz.
Geçtiğimiz sezonun end trendy dekorasyon renkleri olunca hemen dikkati çekiyor.

Benzer kumaşları bulabilirseniz ve bir de el beceriniz varsa bence daha iyisini yapabilirsiniz.




Son olarak geri dönüşümlü kağıt
malzemeden üretilen bu Amerikan servislere yer vermek istedim. Kağıt dediğime bakmayın; ıslanmıyor, yırtılmıyor, buruşmuyor, temizlenebiliyor.
Keşke buralarda bulabilsem. Şimdilik sadece burada

11 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

Harikasın harika..
zevkler hep bir !!!
bende danimarka ve fransadan getirtiyorum bu ihtiyaçlarımı.maalesef eski kalite yok gibi bişey ülkemizde.güya textil ülkesiyiz. ham pamuk bulamadım gitti. dün zaradan baktık eşimle, görüntü süper ama dokuma I-ıhhhh :((((
yeşim textil buluyorum bende..
sevgiler....
iyi haftalar ipekciğim.

pecete dedi ki...

İpek, tam can damarımdan vurdun beni...

Rakunt ideas dedi ki...

İyi düşünmüşsünüz bende de böyle bir arşiv var köşede duran:))sevgiler.

ipek dedi ki...

NuNu,
Ne zaman yabancı etiketli bir tekstil ürünü alsam illa ki etiketine bakarım ve hiç şaşmaz: Made in Turkey:)
Şu ana kadar Yeşim Tekstilin ürünleri fire vermedi, gerçekten kaliteli. Onlar da farkındalar ki, önceleri çok ucuz olan fiyatları gitgide katlıyorlar:))
Sevgilerimle..

Ayşem,
Ben sana bir şey söylemiştim, hatırladın mı? Hani benzerliklerle ilgili:))
Mutfak havlularının benim garip takıntılarımdan biri olduğunu düşünürken, bunun kadınlar arası ortak bir tutku olduğunu gelen mailler sayesinde anladım.
sevgiyle..

Tuğba,
Böylece her dakika yeni yemek tarifi bulma endişemi biraz hafifletmiş de oldum:)
sevgiyle.

Rakunt ideas dedi ki...

Merhaba İpek blogunuzun bepenerek takip ediyorum.Buna dayanarak size bir ödül vermek isterim.Bloguma uğrayıp alırsanız sevinirim.

Sevgiler

Rakunt ideas dedi ki...

Merhaba İpek blogunuzun bepenerek takip ediyorum.Buna dayanarak size bir ödül vermek isterim.Bloguma uğrayıp alırsanız sevinirim.

Sevgiler

Adsız dedi ki...

ipek hanım hepsi de birbirinden şık ve kaliteli duruyor bunların.siteniz de tek kelimeyle harika.nolur daha fazla ürünler paylaşın bizlerle.yeşim tekstil sitesine giremiyoruz acaba istanbul da satış noktaları var mı.yoksa illa bursa ya da ankaradamı bulacağiz bu ürünleri.ankaradaki magaza kızılayda mı.simdiden tesekkürler cevabınız için.

defne

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

İYİ TAHMİN ETMİŞSİNİZ BİRÇOK BAYANIN TAKINTISIDIR MUTFAK HAVLUSU BENİMDE TAKINTIMDIR.ÇOK SEVERİM HER GÖRDÜĞÜMÜ ALIRIM KOLEKSİYONCU OLDUM RESMEN.MADE TURKEY ' E KATILIYORUM BİZİM ÜLKEMİZDE KALİTELİ ŞEYLER ÜRETİLİYOR YALNIZ BİE DEĞİL YURT DIŞINA GİDİYOR BİZLERDE ONU YURT DIŞINDAN YÜKSEK MEVLALARA GERİ ALIYORUZ:)
SEVGİLER

ipek dedi ki...

Tuğba,
Çok teşekkür ederim. Bu nazik düşüncen beni gururlandırdı. Ancak uzun bir süredir blog oyunlarına katılmıyorum ne yazık ki. Umarım beni anlayışla karşılarsın. Sana sevgi ve teşekkürlerimi gönderiyorum.

Defne,
Ankara'da tunalı, kızılay, çukurambar vb pek çok şubeleri var. İstanbul'da Ayşem'den bilebildiğim kadarıyla Kadıköyde bir şube var. Diğerlerini bilemiyorum, bilenler varsa yazabilir mi lütfen??
sevgiyle..

Neşeli günler,
Geçenlerde semt pazarında çok ünlü bir markanın penye sezon tüniğini 3 liraya gördüm desem?
sevgiyle..

HUYSUZBALIK dedi ki...

İpekçim ne kadar güzel şeyler paylaşmışsın böyle. Havlulara bayıldım. Ülkemiz herşeyin kaynağı ama bilene. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiler...

ipek dedi ki...

Esin,
Teşekkür ederim. Keşke dışarı gönderdikleri kalitede tasarımları içpazara da aynı fiyatla verseler:))
Oraya elli kuruşa verdikleri ürünü burada 50 liraya satıyorlar:)
sevgiyle