08 Haziran 2011

Ankara'lı Blog Yazarları Buluşuyor



Ankara'lı Blog Yazarları, Kavaklıderem Bahar Şenliğinde Buluşuyor

Kavaklıderem, Ankara'da çağdaş semt yaşamını gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş ve oldukça güzel işlere imza atmış bir sivil toplum kuruluşu.
Semt sakinlerini bir araya getirmek ve kaynaştırmak için her yıl  Haziran ayında Kuğulupark'ta çok keyifli bir şenlik düzenler. Canlı müzik, yiyecek içecek satışı, çeşitli organizasyonların yer aldığı bu şenliğe ben de hazırladığım yiyeceklerle katkıda bulunmaya çalışırım.

Dernek bu yıl bir yenilik yaparak, şenliğe Ankara'lı Blog yazarlarını da davet etmek istiyor. 
Blog yazarları için ayrı bir masa hazırlanacak.
Yaptığınız yiyecekleri, el işleri, tasarım vb satabilir, ya da tanıtabilirsiniz. Belki de sadece okuyucularınızla buluşup tanışmak,sohbet etmek istersiniz. Bu buluşmanın, Blog yazarlarının birbirleri ile tanışmaları için de çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Masanızın düzenini oluşturmak tamamen yaratıcılığınıza kalmış. İsim kartlarınızı, örtünüzü, sunumlarınızı vb siz hazırlıyorsunuz.
Dernek masalar ya da katılım için bir ücret talep etmiyor. Ancak ben kendi adıma, satılan ürünlerimden gelen kazancın tamamını derneğe bağışlıyorum. Sizler de dilerseniz kazancınızın bir bölümünü, dilerseniz tamamını bağışlayarak organizasyona katkıda bulunabilirsiniz. Bu güzel organizasyonda bulunmak zaten yeterince keyifli:))

Masada durmak istemiyorsanız da, en azından Blog Yazarları masasına yiyecek vb hazırlayarak derneğe ve şenliğe katkıda bulunabilirsiniz.

Detayları yazıyorum, katılmak isteyen blog yazarları en kısa sürede benimle irtibata geçebilirler...

Kavaklıderem Bahar Şenliği 
Tarih: 18 Haziran 2011 Cumartesi
Yer: Kuğulu Park
Saat: 14.00

İletişim için :
ipekbicer@gmail.com

14 yorum:

MMO dedi ki...

O tarihte yurtdışına çıkmasam kesin gelirdim. :(

gezicini dedi ki...

geleceğiz bir aksilik olmazsa.
not.saat 14.00 ile kaç arasında?
sevgiler
gorki

tülin dedi ki...

Oğlumun LYS sınavı var :(
Yine de gelmeye çalışırım.Sevgiyle.

Defne Soysal dedi ki...

Ankara'da olmayı çok isterdim. Ankara'da olamasam da blogunuzu izlemeyi çok isterdim. Ancak, sizi izlemeye aldığım halde URL http://acemiashci.blogspot.com/ yazdığınız bloglar kumanda panelime düşmüyor. İzlediğim bloglarda acemiaşçı'nın üzerini tıkladığımda sizin 5 ay önce yazdığınız zencefilli kurabiye tarifi yazısının başlığı geliyor, içeriğini açamıyorum. Etkinliğinizi diğer blog arkadaşların yazılarında görüp sizi gördüm. Yine de ara ara takip edeceğim. Geri dönmenize sevindim. En son dikiş dersleri konusunda sohbet etmiştik.

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Ayın 23ünde İstanbuldan Ankaraya yerleşiyorum. Büyük ihtimalle o tarihte de evi temizleme ve düzenleme için orada olacağım. Sizlerle bu etkinlikte tanışmayı çok isterdim. İnşallah yine olur, çok güzel bir etkinlikmiş bu. Saat kaça kadar sürecek peki, belki sonuna yetişir sizleri tanırım. sevgiler

acemi aşçı dedi ki...

Hanımlar, ilgiye teşekkürler:)
Katılımlarımız yavaş yavaş artıyor, umarım daha da kalabalıklaşırız. Siz masada durmasanız bile, blog adınızla hazırlayacağınız yiyecekleri de bekliyoruz. Masamız zengin olmalı:)
Bir detay ekliyorum:
Şenlik saat 14 te başlıyor, bitişi sanıyorum 18 civarında olur. Genelde katılım çok olunca süre de uzuyor.
Sevgili Defne,
Blogdaki teknik aksamaları artık takip edemiyorum, aldı başını gitti. Yazmamadaki en büyük neden de, beni aşan bu teknik durumlar. Üzgünüm:( Bir şekilde çözebilmeyi umuyorum...
Sevgili Yasemin,
Yeni şehrinde, yeni hayatında umarım çok mutlu olursun..Tanışmayı çok isteriz, geç de olsa gelmeye çalış olur mu?

Sevgiyle..

Adsız dedi ki...

Gelmeyi çoook isterdim ama nasıl?? küçük oğlumun 12.00'da başlayan yıl sonu gösterisi ve sonrasında bir ailede yemeği ile kutlanacak doğumgünü.. ama bu haksızlık :o(((

fulya :O((

Elifin Terazisi dedi ki...

Böyle güzel bir organizasyondan şimdi ve tesadüfen haberim oldu.Gelip sizlerle tanışmayı çok isterim, umarım işlerimi ayarlayabilirim.izin verirseniz bu duyuruyu blogda yayınlamak isterim:)

acemi aşçı dedi ki...

Elif, teşekkürler.. duyuruyu ne kadar çok kişiye ulaştırabilirsek o kadar kalabalık oluruz.
sevgiler

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Sosyal faydası olan bir etkinlik, keşke oralara gelip biz de destek olabilseydik. Keyifli ve bol kazançlı bir etkinlik dilerim.

Özden CEYHAN dedi ki...

Öyle yiyecek bişiler hazırlayıp gelemesemde sizlerin yaptığı nefis yiyeceklerden tatmayı çok isterdim:))))
Ama İstanbuldayız maalesef.Burdan siz blog arkadaşlarımıza sevgiler,saygılar,iyi eğlenceler.:))

Özden CEYHAN dedi ki...

Özür dilerim tekrar rahatsız ediyorum.Ya bu derneğin İstanbulda bir etkinliği olmuyormu??
Ben bir yıldır blog sahibiyim bu süre içinde bir etkinlik duymadım.
Tabi bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

fecir dedi ki...

benim şimdi tesadüfen habeerim oldu. önceden bilseydim bir kaç ürün hazırlardım masa için. Ama en azından okuyucu olarak gelmeye çalışcam . sevgiler...

evcimenkedicik
http://ahsapboyamatasarimi.blogspot.com
http://birporsiyonmutluluk.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Şimdiden teşekkürler ve iyi şanslar! :)