03 Nisan 2007

Üzgünüm, Kısa sürdü.....

Çok güzel bir güne uyanmıştım oysa ben...
Herşeyi çabucak hallettim. (akşamın yemeği hazırlanmış, Mimi nin çamaşırları yıkanmış, alışveriş listesi tamamlanmış, ev toparlanmış, blog kontrol edilmiş)
Uzun süredir zorunlu işler dışında evden pek çıkmamıştım. Bugün farklıydı. Başlayan güne, insanlara, işime karşı uzun süredir olmadığım kadar olumlu duygular içindeydim.
Atölyeme gittim, herşeye yeniden başladım.
Günüm aynı güzellikte devam etti taa ki onunla karşılaşıncaya kadar.

Akşam üzeri Mimiyi okuldan almak üzere yola çıktım.
Yokuş yukarı durduğumuz kırmızı ışıkta ,önümde duran jip birden geri geri bana doğru gelmeye başladı..
Korna.. Durmuyor, Selektör? Hala geliyor!!
GÜMMMM!!

Arabamın ön kaportasına bindirerek durabildi ancak.
Sonra hiç birşey olmamış gibi, hareket edip arabasını ileri aldı, trafik açık olsa neredeyse çekip gidecekti.
Fırladım arabamdan, yanına gidip "arabama çarptığını, böyle çekip gidemeyeceğini "söyledim.
Arabasını kenara çekti, indi. Genç bir bayandı ..

Aracını kesinlikle geri kaçırmadığınıı, bir çarpışma olduysa, benim ona çarpmış olabileceğimi, çünkü arkada olanın ben olduğumu, kendi aracında zaten hiç hasar olmadığını söyledi.
Şaşkınlıktan küçük dilimi yutuyordum..

Ben ondan "geçmiş olsun, size birşey oldu mu?" gibi bir şeyler bekliyordum oysa. Kendi aramızda tatlıya bağlayarak, kaskolarımızla halleder yolumuza devam ederiz diye düşünmüştüm.
Affetmeye hazırdım.
Oysa o, sokağın ortasında avaz avaz bağırarak, olmadık şeyler söylemeye başlamıştı.
Çaresizlikten delirmek üzereydim. Suçun tamamen bende olduğunu iddia ediyordu.

Camlardan çıkan insanlar müdahale ettiler.
Olayı baştan sona izlediklerini söyleyerek, kayıp çarpanın kendisi olduğunu, üstelik arada çok mesafe bulunduğunu, biraz insaflı olması gerektiğini söylediler.
Bunun üzerine kabullenmiş göründü bir an.
Sonra polisler geldiler. Kadının olay yerinden aracını kaldırdığı için bu olaya karakolun bakacağını söylediler, karakoldan ekip geldi.
Karakola, sonra alkol muayenesine , oradan tekrar karakola gelindi. ifadeler verildi.
İş bittiğinde saat 22,30 olmuştu ve kadın suçlamaları kabul etmiyor, kazayı benim yaptığımı söylüyordu.

Şimdi kim hatalı mahkeme karar verecek.
Camdaki görgü tanıklarına ulaşmaya çalışacağım, acaba mahkemede gördüklerini anlatırlar mı diye..
Şimdi o kadın,
gece yastığa başını huzur içinde koyabildi mi merak ediyorum?
İnsanlarda vicdan nereye gitti merak ediyorum?
İnsanlarda dürüstlük nereye gitti merak ediyorum?
İnsanlarda ahlak nereye gitti diye merak ediyorum..
Ve sanırım bir süre daha evimin güvenli sıcağından çıkmamaya devam edeceğim....

Dışarısı çok kötü!!

35 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba, inan okurken çok üzüldüm, neyseki ucuz atlatılmış bir kaza durumu. Umarım görgü tanıkları doğruyu söyler ve herşey yerini bulur. Sende takma kafana. Geçmiş olsun.

Rakunt ideas dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım ya malesef artık dışarısı çok kötü inan bende bazen nereye gidiyoruz diye merak ediyorum.bence görgü tanıkları vicdanlı iseler kesin yardımcı olurlar gelişmelrden haberdar et kütfen..

munevver dedi ki...

İpek,benzer bir durum da kuzenimin başına geldi.Bir ayağı rahatsız,otomatik araba kullanıyor.Senin gibi öndeki araba geri geri gelirken çarpıyor.Kuzenimin sağlam ayağının bileği kırıldı bu yüzden.Çok dikkatlidir üstelik.Arkadan vurdun diye şikayetçi olmuş,.Neyse ki şahitlik edenler oldu da,haklılığı anlaşıldı.Senin de öyle olur inşallah.
Geçmiş olsun.

zinnur dedi ki...

Ipek, gecmis olsun. Gercekten uzucu bir durum. Sahitlerin yerinin sabit olusu cok iyi, sanirim rahatlikla bulabilirsin onlari. Gunumuzde insanlarin bu kadar pervasizca yalan soyleyebilmesi ne kadar korkutucu ve inanmasi zor bir durum.
Sevgiler,

ipek dedi ki...

Pembeli çok teşekkür ederim,
Kazayı takmıyorum bile.. beni delirten haksızlığa uğramış olmak. İnsanların bu kadar kötü kalpli, yalancı olacağını kabul etmek istemiyorum ne yazık ki..
Benim de tek dileğim görgü tanıklarının ifade vermeyi kabul etmeleri.
desteğin için çok teşekkür ederim.
Sevgiler


Tuğba cığım,
Biliyorum ki hala vicdanlı insanlar var. Umarım görgü tanıkları da öyledir.
Başka türlü haklılığımı ispat etme şansım sanırım hiç yok.
desteğin için çok teşekkür ederim.

Münevver ciğim,
Kuzeninin yaşadığı olay yanında benimki nedir ki.. Çok üzüldüm gerçekten. Ama insanların kötü kalpliliğini, vicdansızlığını anlatmak için benimkinden bile daha iyi bir örnek bu.
Ne mutlu ki vicdanlı insanlar da oradaymış.
Benim şahitlerimden biri bir çiçekçinin çırağıydı. olayı annlattıktan hemen sonra çiçekçi onu apar topar içeri aldı, "o birşey görmedi " diye..
Bu olayda hak yerini bulmazsa öfkemi ne yapacağım bilemiyorum.
Desteğin için çok teşekkürler.
sevgiler
ipek

Zinnur çok teşekkürler,
Benim de bu olaya gülüp geçemememin tek sebebi bu işte. Yoksa ne araba ne kaza umurumda değil. Hata şükrediyorum ki "iyi ki arabada kızım yokken oldu" diye.
İnsanlara güven kaybetmek acı verici...
desteğin için teşekkür ederim,
sevgiler

pinomino dedi ki...

İpekciğim çok geçmiş olsun..inanamadım okurken.
iyi ki sana birşey olmamış. iyi ki mimi arabada yokmuş. moralini bozma mahkemede şahitleri bulursan eğer mutlaka cezasını alır. hem bak defne var:)) olmadı gizli güçleri ile halleder olayı:)
yaşadıkların belli çok sinir bozucu ama dışarısı böyle malesef. lütfen bunların canını sıkmasına izin verme..ve lütfen resim yapmaktan vazgeçme...

Oya Kayacan dedi ki...

Ar, namus hak getire. Ne dünya ama, ne insanlık?

KIKI'S DESIGN dedi ki...

İpek,
Dünden beri başımın üzerinde kara bir bulutla dolaşıyorum ve benim de canımı yakan bir kadın,
hiç tanımadığım uzakta olan sadece sesini duyduğum birisi ama versen bir kaşık suda boğarım çünkü arabama değil ama kariyerime geri geri geldi ve çarptı!!!!!!!!!
ve hiçbirşey hasarı karşılayamaz:((((((((
o kadar kızgınım ki sana anlatamam,
melek olan ben'in kırmızı boynuzları çıktı haresi düştü...
ama ben dışarıya çıkmıycam gibi birşey demiyorum...gördüğün üzere eğer sana birşeyin çarpacağı varsa evinde olman veya dışarıda olman farketmiyo!!!
atölyene gitmeli bu talihsiz olayı mahkeme gününe kadar unutmalısın...çünkü sen inanılmaz yeteneklere sahip bir insansın ve saçı uzun aklı kısa"sözüm meclisten dışarı" bir yaratığın sana bu kötülüğü yapmasına izin vermemelisin!!!çok özür dilerim böyle konuştuğum için ama karşımdaymışsın gibi yazdım sadece...seni kocaman öpüyorum!!!
lütfen...

ipek dedi ki...

Kiki gerçekten çok üzüldüm. Senin kadar yumuşak bir insanı bile çileden çıkartabilecek birileri var demek.
Arabayı boşver de, kariyere çarpılmak tepe sersem eder adamı, ne oluyor bu insanlara böyle. Nasıl hırs sarmış heryanı.
Kızgınlığını, öfkeni çok iyi anlıyorum ve de hak veriyorum. Bırak bir süre haresiz dolaş
"we are no angels!"
sevgiler
ipek

Nukhet dedi ki...

Tuylerim urperdi boyle bir inkar ve yalancilik karsisinda. Ben inanamiyorum insanlarin boylesine kotu ve olaylari yalanlarla aktardigina. Siniorlerim okurken de yazarken de cok gerildi. COk gecmis olsun Ipekcim en cok ta oylesine insanliktan uzak bir yaratikla ugrasmak zorunda kaldigin icin. Sen korkma sadece kotulukler degil guzellikler de var disarda. Opuyorum

Yıldız dedi ki...

Canım İpekcim, çok geçmiş olsun...

Malesef bu insanlar gitgide artıyorlar. İşte, trafikte... Ben de ofiste böyle kimselerle çalışmak zorundayım :(

"Hiç bir şeyin onun hatası olmadığı, onun her şeyi hak eden yüce bir varlık olduğu" yaklaşımıyla büyütülen bir nesil var artık...

Canım mahkeme sürecinde sabırlar ve kolaylıklar diliyorum, umarım olaya şahit olanlar da sorumlu davranırlar.

Hoşçakal

Defne dedi ki...

İpekciğim, bu tür bir kaza herkesin başına gelebilir ama bu şekilde yaşamış olmandan dolayı üzüldüm. Ama sen üzülme, herhangi bir şekilde yardım gerekirse burada olduğumu unutma lütfen.
Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Ipek, gecmis olsun. Tecrubeyle sabittir ki dunyanin her tarafinda var bu tiplerden, dustugu yerden bile bir avuc toprakla kalkmaya calisanlardan...Boyle durumlarda cep telefonuna kaydetmek cok iyi oluyor, aklinda olsun. Allahtan senin sahitlerin varmis.
Bir de Ipek, anneannem az sadaka cok bela savarmis derdi, kuzum bu konuda bir seyler yap, kaygilanmaya basladim artik..

zeyno dedi ki...

Çok geçmiş olsun İpek, çok şükür ki sana bir şey olmamış...
Nasıl bu kadar rahat bir şekilde yalan söyleyebiliyor bazı insanlar, yanlız kaldıklarnda içleri hiç mi sızlamayacak???Sıkma canını, unutma ki hala insanca davranabilenler var aramızda, doğruluk, dürüstlük, insanlık tamamen ölmedi.....

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

geçmiş olsun İpekcim,senin sağlığının iyi olması en önemlisi ama ,haksızlıklara aslaaa dayanamayan biri olarak çok kızgınım o kadına!...Ben bu tür olaylar yüzünden şu an yaşadığım yerdeyim,insanlardan artık korkuyorum çünkü...geçen kış Ankara da kızlarımla birlikte sinema bilet sırasındayız ,önümde de bir bayan kızıyla,kız çok tatlı saçını okşadım ,bayan bi hışımla çocuğunu önüne çekti,ben kaldım...diyorum ya insanlar beni korkutuyor,kimin ne zaman ne tepki vereceği korkusu beni büyük şehirden kaçırdı...

İpek Kuscu dedi ki...

Üst üste gelen olayların sonuncusu olsun bu.Çok üzücü ve kırıcı.Bundan sonra güzel ve iyi haberler olsun hep.Çok geçmiş olsun.

Sndrfknella dedi ki...

Çok üzüldüm İpek :( Dediğin gibi arabana gelen hasar bir kenara, böyle bir haksızlığa uğramış olman çok can sıkıcı. Umarım şahitlerin vicdanlı çıkar ve üşenmezler de mahkemeye gidip öbür sürücünün haddini bildirirler bir güzel! Benzer bir olay benim de başıma geldiğinden seni ve öfkeni çok iyi anlayabiliyorum. Tek teselli Mimi'nin arabada olmayışı.

Bence o kadın en ufak bir rahatsızlık duymadan, üstüne üstlük mışıl mışıl uyumuştur sen merak etme. Seninle bu tarz bir diyaloğa giren bir şahsın hayatını sürekli aynı "ahlaklı" (!!!) tavırla yaşadığından en ufak bir şüphem yok. "Zeytinyağ" gibi diycem, zeytinyağına hakaret olucak :)

Lütfen moralini ve inancını yüksek tut. Bu olayın istediğin gibi sonuçlanmasa bile bu senin pes edip geri adım atmanı gerektirmez. Herkes kabuğuna çekilirse, ortalık bu kadın ve "onungibiler"den geçilmez, değil mi?

Kucak dolusu sevgiler

Berceste dedi ki...

Söylenebilecek bir söz bulamıyorum, geçmiş olsun ve en kısa sürede adalet yerini bulsun demekten başka! Olmayanlara biraz insaf gelsin... Sen şu nazar boncuğunu görünür bir yerlerde tut İpek olur mu?

pecete dedi ki...

Çok geçmiş olsun. İlk önce size birşey olamamış bu sevindirici. Karşı taraf olana o bayanın tarzı için ne söylense yetersiz gelecekmiş gibi geliyor. Hamileyken geçirdiğim benzer bir kaza yüzünden kendimi eve kapatmıştım. Evim sıcak, rahat ve güzenli. Kimse sinirimi bozamıyordu. Ama bu sefer içime kapanmaya başladım. Kısacası çözüm olmadı. İstanbul'da yaşamanın çözümsüz olduğunu gördüm. Şimdi çıkıyorum bebi ile veya bebisiz... Mümkün olduğu kadar sakin olmaya çalışıyorum. Herkes ben veya siz değil. Ama sakin olduğum ve doğru yaptığım sürece mutlaka güzellikler ve iyilikler gelip beni bulur diye düşünüyorum. Merak etmeyin herşey ve herkes hakettiği ile karşılaşır... Sevgiler..

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Canim cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Maalesef bu tur insanlar var ve onlarla bir sekilde hayatimiz icinde muatap olmak zorunda kaliyoruz. Ama lutfen sen atolyenden vaz gecme. Yaptigin resimler oyle guzel ki. Hic degilse onlar sayesinde biz de guzellikleri yasamak sansini bulmamiz gerekiyor. Seni bu tur olaylar yildirmasin. Ben en kisa zamanda moralinin duzelecegini dusunuyorum:)

Adsız dedi ki...

Büyük geçmiş olsun,öncelikle size zarar da verebilirdi o arabayla..Allahtan sizde birşey yok.Dışarısı gerçekten kötü,düşünmemeye çalışın dışarısı böylelerle dolu..Hukuk yanınızda olsun..

ipek dedi ki...

Pino cuğum,
İyi ki varsın.
Mesajın, telefonun bana nasıl iyi geldi anlatamam.
Sizleri tanıdıkça, yetiştirdiğiniz çocuklar, çocuklarımız için gelecek adına öyle umutlanıyorum ki..Sağol sevgili arkadaşım. Seni tanıdığım için çok mutluyum.
Söz veriyorum öfkemi dizginler dizginlemez atölyeme geri döneceğim.
Sevgiler Pino cuğum

Sevgili Oya,
Ben de tepkilerimi aynı böyle dile getirmiştim kendi kendime..
Sağol yazdığın destek verdiğin için
Sevgiler

Nükhet ciğim, sevgili arkadaşım,
Beni çok iyi anladığını biliyorum, hissediyorum.
Yazı öyle garip birşey ki, insan bir süre sonra kelimeleri yazıldığı yerden kaldırıp altına bakabiliyor ve oradan duygular çıkıyor.
Ben sanki seni yıllardır tanıyor gibiyim mesela. Böyle birşey...
Senin de beni iyi anladığını biliyorum bu yüzden.
Güzellikler var dışarda evet, kuzularımız var, bizler varız.
Olmasa zaten, nasıl yaşanır olurdu ki bu dünya.
İyi ki varsınız.
Sevgiler

ipek dedi ki...

Rainmaker,
sevgili Yıldız cığım,
Çok teşekkür ederim, benim de tek dileğim; şahitlerin mahkemeye gelmeyi kabul etmeleri.
Sen öyle güzel ve doğru bir tanımlama yapmışsın ki;
"Hiç bir şeyin onun hatası olmadığı, onun her şeyi hak eden yüce bir varlık olduğu yaklaşımıyla büyütülen bir nesil var artık..."
Evet buna tamamen katılıyorum. ve o gün karşımdaki genç kadın, ne yazık ki o neslin tipik bir temsilcisiydi.
Ehliyet alış tarihi ile altındaki jipin trafiğe çıkış tarihi aynıydı...

Çocuklarımız için daha da endişelenmeye başlıyorum artık..
Çok teşekkür ederim yanımda olduğun, paylaştığın için.
Sevgiler



Defne ciğim, çok doğru söylüyorsun, hepimizin başına gelebilir, hepimiz birgün bu tip insanlarla karşılaşabiliriz.
Çünkü dışarısı onlarla kaynıyor..
Bu işin bulabildiğim tek olumlu yönü, şu an burada sizlerle paylaştıklarım. Desteğine çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere:)
Sevgiler



Betül cüğüm,
Hepiniz ne kadar iyisiniz, sıkıntımı paylaştınız ve ben öyle rahatladım ki. Başka türlü, öfkemi yenmem günler sürerdi.
Bu duygu garip, tarif etmek zor. Sadece içinizden bir iki kişiyi tanıma şansım oldu ama ben hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim ve çok seviyorum.

Cep telfonundan resim çekmek hiç aklıma gelmedi doğrusu. Oysa bu herşeyi çözebilirdi. Şimdi öğrendiğim bir habere göre, kadın kazanın olmadığını, bendeki hasarın daha önce olan bir kazadan kalmış olabileceğini iddia ediyormuş.
Yine tepem attı!!..
Bu başımızdaki kara bulutlar için ben de artık kaygılanmaya başladım sevgili Betül, birşeyler yapmak gerek gerçekten
ÇOk teşekkürler sevgili arkadaşım..
Sevgiler

ipek dedi ki...

Zeyno cuğum,
Gerçekten hiç kimseye birşey olmayışı ve Mimi nin bunları yaşamayışı tek tesellim.
Ama artık inan ki yetmiyor.
Biraz önce haber geldi, arabamdaki ahsar çok ciddiymiş. Ve o kadın elini kolunu sallaya sallaya yoluna devam ediyor. Sonuçta belki de maddi manevi hiç etkilenmeyecek bu olaydan.
Hatırlamayacak belki de.. Oysa ben öyle birşey olsun istiyorum Kİ,
birdaha HİÇ unutmasın! Ve birdaha kimsenin canını yakmasın.
Kısacası ben adalet istiyorum!
İçimi döktüm sana...
Paylaştığın için çok teşekkürler sevgili Zeyno cuğum.


Sevgili Perili köşk,
Böyle olduk işte ne yazık ki..
Birbirimize hiç neden yokken "iyi günler" bile diyemiyoruz. Garip karşılanıyor.. Çocuklarımızın başını okşayamıyoruz, acayip karşılanıyor. Bu gibi insanlar yüzünden, herşeyin ardında bir kötü niyet aranır oldu .. Ne yazık hepimiz adına...
Yanımda olduğun, paylaştığın için çok teşekkür ederim.


Çilek ciğim,
Gerçekten de ufak ama sinirbozucu olaylar hep üst üste geldi bu aralar. Bu konuda Mimi nin yine çok şeker ve ilginç bir yorumu var. Daha sonra yayınlayacağım.
"Daha büyüğü gelmesin" diye dua etmeye başladım artık..
Sağol paylaştığın için, güzel temennilerin için..

Sndr ciğim,
Beni anlıyorsun biliyorum.
Bütün gücümü toplayıp bu kadınla mücadele etmeye karar verdim. Onun bu işten sıyrılmasına izin vermeyeceğim. Ve dediğin çok doğru, bu kadının üste çıkışını tarif, zeytinyağına hakaret olur.

Bu kadar çok insan burada, şahitlerin tanıklığı kabul etmesini dilediyse, biliyorum ki bu dilek gerçekleşecek, buna yürekten inanıyorum. Çünkü sizlerin ne kadar içten olduğunu hissedebiliyorum.
İyi ki varsınız,

Berceste ciğim, çok teşekkür ederim.
Bu aralar böyle bir dönem geçiyor işte.. Nelerle uğraşmayı beklerken nelerle boğuşuyor insan. Hesaplar tutmuyor birtürlü. Nazar boncuğuna artık ben de inanmaya başlayacağım bu kadar şeyden sonra..
Akşam geç saat karakoldaki işler bitip eve döndüğümde Mimi yi uyumamış beni beklerken buldum; elinde bir nazar boncuğuyla! Detayları daha sonra anlatacağım
Yanımda olduğun, desteğin, paylaşımın için çook teşekkürler arkadaşım..

ipek dedi ki...

Peçete sana katılıyorum; ev çok güvenli bir liman. Ancak fazla kalındığında gerçekten bağımlılık yapabiliyor.
Her türlü kötülüğe rağmen dışarı çıkabilmek gerek.
Ben de diliyorum ki, gerçekten herkes layığını bulsun, ama bu adalet her zaman böyle olamıyor ne yazık ki. Böyle durumlarda ise söylediğin gibi, öfkeyi yenebilmek, sakin olabilmek gerek.
Bir süre için kendime bu süreyi tanıyorum ben. yoksa keskin sirke küpüne zarar verecek:)
Sana ve bebişine hep iyilikler diliyorum.
Sıkıntımı paylaştığın için çok teşekkürler..


Ceyda cığım sağol,
ne yazık ki hala alışamadım bu insanlara. Aslında hayatın dengesi içerisinde onların da olması gerekiyor galiba. hep iyi, hep iyi dengeleri alt üst eder.
Atölyeme ve resimlerime döneceğim, asdece şu an biraz sakinleşmeye çalışıyorum. Bir de 1 hafta arabam olmayacak ulaşım zor:)
Görüşmek üzere, Paylaştığın için yürekten teşekkürler.


Gözde çok teşekkür ederim.
Dostlarım yanımda, sağlığıma bir şey olmadı, kızıma bir şey olmadı, her şey için şükrediyorum. Ve dediğin gibi,; şu an TEK ihtiyacım olan şey, hukuğun yanımda olması..
Paylaştığın için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Merhaba İpek,
Çok üzüldüm okuyunca. Geçmiş olsun. Böyle durumlarda insanın elinden fazla birşey gelmemesi çok can sıkıcı gerçekten. Umarım haklılığını ispat edebilirsin ve zafer senin olur. Onun ötesinde sağlığına bir zarar gelmemesi ve mimi'nin arabada olmaması en önemlisi tabi.
Sevgiler,

ipek dedi ki...

Burçin, çok teşekkür ederim.
Hakılılığımın tescillenmesini çok istiyorum. Çünkü birilerinin bu gibi insanlara haddini bildirmesi gerekiyor..
Desteğine çok teşekkür ederim.
Sevgiler
ipek

Defne dedi ki...

Zihnimde ve kulaklarımda kalan hoş bir sohbet, yüzümde tatlı bir gülümseme, gözümün önünde uçuşan pitipitilerle...çoook keyifliyim ben bugün.
Teşekkür ederim.

Tuba dedi ki...

Ipek'cigim, cok gecmis olsun. Ne yazik ki bu olaylar her tarafta var. Umarim, hakliligin cikar ortaya. Sevgilerimle,

ipek dedi ki...

Defen, Sevgili Defne...
Yazabilmek bu işte, birkaç kelimeye bin kelime anlamı yükleyebilmek..
Ben sayfalar dolusu yazsam duygularımı, bu kadar yerine ulaşabilir miydi bilmem.. Beni çooook mutlu ettin; yazdıklarınla, anlattıklarınla, paylaştıklarınla..
Ama en çok da, sana çok yakışan güzel gülümsmenle..
Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum.
Teşekkürler sevgili arkadaşım
İpek

ipek dedi ki...

Tuba cığım, çok teşekkür ederim.
Artık yavaş yavaş rahatlamaya başladım.
Ama bu tür bir haksızlık ne zaman karşıma çıksa ya da başıma gelse, eminim aynı tepkiyi yine göstereceğim.
Paylaştığın için çok teşekkür ederim.
sevgiler
İpek

Selen dedi ki...

İpekciğim,
Yazını ve başına gelenleri yeni okudum canım çok geçmiş olsun. İnsanları altındaki arabayla değerlendirsen adam sanırsın ama her parası olan insan olmuyor. Hani okumuş, görmüş geçirmiş, iyi eğitimlidir diye düşünüyorsun ama insanlığı öğrenmek zor. Ailenin önemi büyük bunda..
Umarım şahitlere ulaşırsın ve mahkeme seni haklı bulur. Öpüyorum

ipek dedi ki...

Selen çok teşekkür ederim,
Görgü tanığım ifade vermeyi seve seve kabul ettiğini söyledi. En azından bu olayda dürüst insan sayısı 2ye 1 oldu. yani hala yüzde elli öndeyiz bu içi boşalmış insanlardan:))
Aile konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum.
Sevgiler
ipek

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun, böyle bir haksızlığa uğramanızı çok üzüldüm. Umarım adalet yerini bulur.
Bol şans
Emel

ipek dedi ki...

Emel, teşekkür ederim:)
Sevgiler
İpek