28 Haziran 2007

Ev cinleri

Efsanevi Beatles dan geriye kalanlardan biri; Paul mc Cartney in yeni videosu çok şeker. ( çok sıkı bir Beatles fanatiğiyimdir bu arada.)
Videoda, ev cinlerinin nerlerde yaşadıklarını, yaşadıkları yerleri karıştırırlarsa neler olacağını keyifle izleyeceğinizi umuyorum, ben çok eğlendim gerçekten de:)
Sonra da mutfağıma daha farklı bir gözle baktım:))

İşte meşhur "Ev Cinleri"

8 yorum:

butterfly dedi ki...

Selam İpek Abla:)
Ben de lise 1'den beri iflah olmaz bir Beatles fanatiğiyim:). İlginç bir öyküsü var Beatles ile tanışmamın; lise 1'de babama yaş gününde onun döneminin efsane grubu Beatles'in 4 cd'lik bir setini almıştım. Eh hazır hediyeyi almışken ona verdiğim akşam şahsen test etmek istedim:). O akşam bütün cd'leri tekrar tekrar dinlemiştim ve "müzik işte bu" dedim kendi kendime.
Bu video da çok şirinmiş gerçekten. Paylaştıkça benzer zevkler keşfetmek çok keyifli oluyor. Bir diğer ortak noktamız da resim sanırım. Ben de yağlı boya çalıştım uzun süre (burda di'li geçmiş kullandım, çünkü son zamanlarda kendime bu konuda hiç fırsat yaratamıyorum, bir de beni soğutan bazı nedenler oldu, onları aşınca tekrar resme dönmek istiyorum). Belki bir gün benim resimlerime bakar yorum getirirsin, bu konuda senin fikirlerini almak çok isterdim.
Sevgilerimle:)
aslı

nymphea dedi ki...

Bende cok severim Beatles. Paylasimin icin tesekkurler:)

ipek dedi ki...

Sevgili Aslı
Beatles gerçekten de hakkında saatlerce konuşulacak, sayfalar dolusu yazılacak bir müzik efsanesi. Rock tarihinde dönüm noktası. Lisedeyken, (M.Ö 718:) hakkındaki bütün kitapları okumuş, bütün plaklarını toplamaya çalışmış, bulabildiğim tüm dökümanları hatmetmiştim.
Hey Jude da bulduğum lezzeti sonraları çok az şarkıda bulabildim.
Hala Beatles severler olduğunu bilmek çok iyi geldi bana..
Resimlerini merak ettim doğrusu, görebilmeyi isterim.
Sevgiler

Nym asıl ben teşekkür ederim sana paylaşımın için. Genç Beatles severler olduğunu bilmek çok güzel, hele bir de bunlar güzel su perileri olurlarsa:)
sevgiler

Berceste dedi ki...

TV'da reklamlarda duymuştum bu şarkıyı, yeni CD'sini tanıtırken... Klibini de seyretmek güzel oldu! Bu arada bu arkadaşlar cin miiii? Hayalet mi? Hani İngiliz'lerin hayalet öyküleri pek ünlüdür ya! Sokaklar vardır hayaletli bilinen... Evler vardır... Ev cini denince Dobby'nin üzerine tanımam ayrıca ben :) Yeni Harry Potter için gün sayıyoruz. Bazı kitapçılar gece yarısına kadar açık olacak o gün! Ne çılgınlık ama... Marka yaratmak diye buna derim Beatles da öyle! Her yönü ile oluşturulmuş iyi bir marka. Müziklerine birşey demiyorum ama tarihçesini, sonra diğer ünlü olan grupları bir düşünün, haklı mıyım, değil miyim söyleyin...

inci dedi ki...

postacının korkuşuna bayıldım beeen :)

ipek dedi ki...

Dilek ciğim, cin, peri, hayalet fark etmiyor benim için:) Her eşyanın (adı ne olursa olsun) bir kişiliğ, ruhu varmış gibime geliyor hep. Bu videoyu o yüzden çok sevdim. Özellikle de kişilik karmaşasının sonuçlarını:))
Sevgiler

İnci ciğim, tekrar tekrar seyretikçe daha çok komiklikler var. Ben bu İnglizlerin "sense of homour"una bayılıyorum. İnceden, inceden ve sessiz espriler:)
Öptüm

B5 dedi ki...

Bence de cok sevimli bir video olmus. Aklim Ingiliz evlerinde bu aralar. Onumuzdeki haftalarda tasinacagiz. Alman evlerinden ziyade ayni iklimi yasayan Ingiliz evlerini dusunuyorum. Bir de esimle dekorasyon konusunda uyusabilsek ;)
Hayaletlere birsey demezdim...

ipek dedi ki...

b5 takipte zorlanıyorum, yeni istikamet neresi? Almanya'da yeni bir taşınma mı, sürpriz bir İngiltere destinasyonu mu? Benim, bundan sonra tekrar İtalya diye aklımda kalmış nedense? Size şimdiden kolay gelsin..
İngiliz country tarzı benim dekorasyon favorim. Özellikle de cottage lar (tavan çok alçak olmamak kaydıyla)Son derece kişilikli bir tarz: hafif karmaşık görünümlü, doğal malzemelerle oluşturulmuş sıcak bir hava, mutlaka şömine ve porselenler. ve daha neler neler:)
Sevgiler